New Hearing
 
NEW HEARING
Η μέθοδος που ήρθε να δώσει πραγματική λύση στη βαρηκοΐα.

Η μέθοδος NEW HEARING δημιουργήθηκε από τη συνεργασία τριών αμερικανικών πανεπιστημίων, αρχικά, για την αντιμετώπιση της βαρηκοΐας σε παιδιά. Η μεγάλη επιτυχία της οδήγησε στην εφαρμογή της  μεθόδου και στους ενήλικες με τα ίδια εξαιρετικά αποτελέσματα.

 

  Η μέθοδος αποτελείται από τα εξής στάδια:

01. Την δημιουργία προσωπικού προφίλ στο οποίο καταγράφονται στοιχεία για την κλινική εικόνα, τις προσωπικές συνήθειες, την επαγγελματική ζωή και τις ιδιαιτερότητες του κάθε ατόμου.  

02. Την επιλογή και εφαρμογή κατάλληλου τύπου, εντελώς εξειδικευμένων, ακουστικών βαρηκοΐας τα οποία προορίζονται για χρήση με την μέθοδο αυτή.

03. Την κατάρτιση προσωπικού προγράμματος αποκατάστασης κατά το οποίο το άτομο θα καταγράφει στοιχεία της καθημερινότητάς του, σύμφωνα με τα οποία θα γίνουν μία σειρά από ενέργειες για την επίτευξη του τελικού αποτελέσματος.

04. Πρόγραμμα συνεδριών για ενημέρωση και διενέργεια διορθωτικών κινήσεων. Θα χρειαστούν αρχικά, μία συνεδρία ανά μήνα για τους πρώτους τρείς μήνες και στη συνέχεια μία συνεδρία ανά τρείς με τέσσερις μήνες .

 

Στα Κέντρα Ακοής OTOMED ΚΑΙ PMED εφαρμόζεται η μέθοδος με εξειδικευμένα προγράμματα για την αντιμετώπιση των  παρακάτω περιπτώσεων:

• Εκ γενετής βαρηκοΐα

• Προεφηβική επίκτητη βαρηκοΐα

• Επίκτητη βαρηκοΐα  εφήβων και νέων

• Βαρηκοΐα  ενηλίκων έως 55 ετών

• Βαρηκοΐα  ενηλίκων άνω των 55 ετών

  Σε κάθε πρόγραμμα αποκατάστασης περιλαμβάνεται και πρόγραμμα ενημέρωσης και εκπαίδευσης συγγενικών ή κοντινών προσώπων.

  Τα βαρήκοα άτομα χρειάζονται βοήθεια για την επιτυχημένη εφαρμογή του προγράμματός τους, γι' αυτό τα Κέντρα Ακοής OTOMED ενημερώνουν και εκπαιδεύουν τον κοντινό τους περίγυρο, με σκοπό να διευκολύνουν την καθημερινότητα και των βαρήκοων  αλλά και των  ιδίων.

Τα Κέντρα Ακοής OTOMED ΚΑΙ PMED εγγυώνται την επίτευξη του  αποτελέσματος.

• Κατά την πρώτη δωρεάν επίσκεψή σας, πριν από  την  έναρξη του προγράμματος,  τα Κέντρα Ακοής OTOMED θα σας ενημερώσουν για το δυνατό  αποτέλεσμα, δηλαδή αυτό που μπορεί να επιτευχθεί με βάση τη  βαρηκοΐα, την ηλικία και την εν γένει υγεία σας.

• Η μέθοδος έχει άμεση επιτυχία στο 85% των περιπτώσεων, όμως αν  δεν έχει επιτευχθεί το δυνατό αποτέλεσμα μετά την πάροδο των τριών πρώτων μηνών, τα  Κέντρα Ακοής OTOMED θα αλλάξουν χωρίς κανένα επιπλέον κόστος   το προσωπικό πρόγραμμα ή/και τα ακουστικά βαρηκοΐας  εξασφαλίζοντάς  σας την  επιτυχία.

Τα Κέντρα Ακοής OTOMED ΚΑΙ PMED εφαρμόζουν αποκλειστικά τη μέθοδο NEW HEARING στην Ελλάδα

ΟΛΟ  ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΟΥΝ

 
Είμαστε αφοσιωμένοι στην συνεχή βελτίωση και αναβάθμιση των υπηρεσιών μας. Κάθε πληροφορία για την ακοή σας  είναι πολύτιμη για εμάς και μας δίνει την ευκαιρία για να βελτιώσουμε την παροχή των υπηρεσιών μας.
 

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας και λάβετε την δωρεάν ενημερωσή σας..